algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
17°

Una treballadora d'una companyia aèria, ingressada a l'UCI després de prendre un cafè d'una màquina de l'aeroport de Palma

Una treballadora d'una companyia aèria ha ingressat a l'UCI després de prendre un cafè extret d'una màquina expenedora de l'aeroport de Palma que contenia insectes a l'interior.

Segons han confirmat fonts pròximes, els fets, ocorreguts aquest passat dilluns, han estat denunciats en la comissaria de l'aeroport, tal com ha avançat el diari Ultima Hora'.

Atès el relat d'aquestes fonts, la dona va acudir a una màquina de l'aeroport que està «accessible al públic» i va comprar un cafè.Just després d'ingerir els primers glops, va començar a trobar-se malament i va haver de ser atesa d'urgència pels serveis mèdics de l'aeroport, que li varen administrar adrenalina a l'afectada.+

Seguidament, varen telefonar a una ambulància i l'empleada va ingressar a l'hospital, on encara continua. Almenys fins a aquest dimecres ha estat, a més, en vigilància intensiva, segons afirmen les mateixes fonts.

En el cafè que va ingerir l'afectada es va descobrir que hi havia insectes, la qual cosa li va produir una reacció similar a ingerir verí i va provocar que la seva salut es «degradàs ràpidament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 10 dies
O pels insecticides que posen per matar cuques i demés bestioles...
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 10 dies
Es més que dubtós que per ingerir insectes, es tingui un xoc anafilàctic. Es més probable que sigui provocat pels restes de productes químics que s'utilitzen mesclats amb els detergents per fer netes les màquines. Es possible que per les presses o ritmes de feina exigits per les empreses, els operaris no eliminen bé les restes dels productes de neteja que s’han utilitzat.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente