nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Gent per Formentera considera «inacceptable i injustificable» que el Govern financi un centre privat a Formentera

La presidenta del Govern, Marga Prohens, durant una sessió parlamentària. | Foto: Europa Press

La formació Gent per Formentera (GxF) ha lamentat l'anunci del Govern relatiu al finançament públic de l'ensenyament privat. Així ha valorat l'aprovació d'un concert educatiu «per a pagar amb diners públics les despeses i nòmines del centre privat existent a Formentera».

En un comunicat, GxF ha assenyalat que és «injustificable» aquesta despesa havent-hi places disponibles en els centres públics i quan alguns d'ells estan pendents d'ampliació.

Segons ha considerat, els recursos públics en educació «han de destinar-se a l'ensenyament públic i a estudiants en situació de vulnerabilitat i precarietat». Ara com ara, ha afegit GxF, «els centres de Formentera no disposen de tot l'equipament necessari ni dels recursos suficients per a atendre alumnes amb necessitats especials o en situacions familiars difícils».

Per això, l'agrupació ha considerat «inacceptable» la decisió del Govern, assegurant que és «un pas més en la política social regressiva i antisocial del Govern de Marga Prohens, avalada per Sa Unió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sobres, fa 13 dies
Però és q veis q son una guarda d’inútils
Valoració:11menosmas
Per Guillem, fa 14 dies

A les dretes sempre els ha importat un rave la qualitat i la suficiència dels serveis públics. El que realment valoren es no haver-se de mesclar amb gent que de veres depèn dels serveis públics i que amb el desviament del finançament públic, les empreses dels seus amics puguin fer negoci.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente