nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
20°

Rosa Estaràs serà la número set del PP a les Europees i arribarà així als 20 anys en el Parlament europeu i 40 de professional de la política

La política professional del PP i secretària general de la delegació del partit en el Parlament Europeu, Rosa Estaràs, repetirà en el lloc número set de la llista dels conservadors al Parlament Europeu, per a les eleccions europees del pròxim 9 de juny.

L'europarlamentària ha fet feina les tres darreres legislatures a Brussel·les i, si esgota la legislatura, sumarà 20 anys en el Parlament europeu i 40 com a professional de la política.

Estaràs s'ha mostrat «molt agraïda» per la «confiança dipositada» pel president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i per Margalida Prohens i ha assenyalat que la seva «prioritat» seran les Balears, la democràcia i els sectors vulnerables».

Estaràs ha reivindicat que a Europa es decideixen aspectes tan importants com la compensació de la insularitat, l'economia, l'energia, la innovació, el clima, els sectors vulnerables, l'agricultura, la salut, la democràcia, la solidaritat i els valors, per això ha ressaltat la importància de participar en aquests comicis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí,guapi!, fa 13 dies
I què? tanmateix morirà igual que els altres, amb la feina bruta!
Valoració:3menosmas
Per dic, fa 13 dies
20 anys vivint del cuento.
Valoració:7menosmas
Per Recull, fa 14 dies
Indecent
Valoració:10menosmas
Per Fiblet, fa 14 dies
Quaranta anys de mediocre carrera política. Res de la seva activitat mínimament destacable. Aixó sí una supernònima cada final de mes. I la gent jove que espera, posiblemente més capać que ella, a fer teranyines
Valoració:17menosmas
Per Pere Mateu, fa 15 dies
Sangonera política i a més ignorant carta acabada, però, com diu en entorns privats: "dame pan y dime tonta"
Valoració:19menosmas
Per Manuel Montaner, fa 15 dies
Una autèntica vergonya!!
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente