nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
20°

Unió Mallorquina: «No pot ser que es torni a obrir un debat ja discutit i consensuat per totes les forces polítiques, també el PP, sobre la llengua»

Després de la darrera ofensiva contra la llengua per part de PP i VOX a les Illes Balears, Unió Mallorquina ha volgut mostrar «total preocupació» davant aquests atacs recurrents.

«No pot ser que cada cert temps es torni a obrir un debat ja discutit i consensuat entre totes les forces polítiques, també per part del Partit Popular, i cada vegada més esperpèntic i demagògic a la nostra llengua, que és el català, i que el resultat sigui un lent i inexorable afebliment de la seva presència a l'espai públic, administratiu i educatiu», ha assenyalat Victor Martí, president de la gestora d’Unió Mallorquina.

A més, Martí ha remarcat que els «preocupa molt que un debat ja superat i que al llarg dels anys ha gaudit d’un ampli suport a la nostra societat i a tot l’arc parlamentari ara es torni a posar damunt la taula. Tant amb l’aprovació de l’Estatut com amb la llei de Normalització Lingüística va quedar clar que la nostra llengua pròpia, també reconeguda a la Constitució, és el català i hauríem de seguir aquest camí i no anar cap enrere».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa 15 dies
Espanyolitos, on anem? Torneu a UM, i passareu una estona
Valoració:-1menosmas
Per ergo, fa 15 dies
¿Unió Mallorquina?
¡Ostras, Pedrín!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente