algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Les tres flames recorren Mallorca en el tercer dia de Correllengua Interilles

El Correllengua Interilles 2024 ha començat aquest primer de maig amb èxit. Tots els relleus s'han cobert amb més d'una persona i els més propers a les poblacions, amb desenes de corredors.

El sus s'ha fet, per una banda, amb la Flama 1 al Far de La Mola de Formentera on desenes de corredors han cobert el tram fins a Sant Francesc, on s'ha llegit el manifest, s'ha fet una mostra de ball pagès i la DJ Burbaia ha fet el tancament de la festa.

De l'altra banda, una segona Flama ha partit de Maó, on ha estat acompanyada dels gegants i la banda municipal de música. La Flama ha continuat cap a Alaior, on s'ha llegit el manifest i s'ha fet una festa. També a Es Mercadal i a Ferreries hi ha hagut música i festa per a rebre el Correllengua. L'etapa menorquina del Correllengua ha acabat a Ciutadella on la Flama ha tengut una rebuda massiva i després de la lectura del manifest s'ha fet l'actuació del cantant de rap i reggae Rudymentari.

Aquest dijous, 2 de maig, el Correllengua Interilles ha arribat a l'illa de Mallorca i a la d'Eivissa. La Flama 2 ha arribat a Alcúdia des de Menorca, en llaüt, i ha començat a fer el recorregut que durarà fins diumenge. Des d'Alcúdia, passant per Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan i Montuïri, va arribar a Algaida on va dormir.

Divendres, tercer dia de Correllengua, s'ha reprès el recorregut de la Flama 2, que ha sortit d'Artà i es dirigeix cap a Capdepera.

Capdepera ha rebut la Flama 2 amb la plaça ben plena.

Els glosadors Mateu Xurí i Maribel Servera han dedicat unes gloses al Correllengua 2024.

El Correllengua arriba a Son Servera.

Ara, la Flama 2 parteix cap a Felanitx.

I des de Felanitx, el Correllengua arriba a Santanyí.

Finalment, a Santanyí, el poeta Antoni Vidal Ferrando ha llegit el manifest.

Per la seva banda, la Flama 1, que ha arribat des d'Eivissa al port d'Andratx també s'ha posat en marxa aquest divendres.

La Flama 1 es dirigeix cap a Calvià.

De Calvià, rodant, cap a Galilea.

I arriba a Puigpunyent.

Des d'Esporles parteix la Flama 1 cap a Valldemossa.

La Flama 1 es posa en marxa cap a Deià.

Finalment, el Correllengua amb la Flama 1 arriba a Deià.

Cal recordar que la Flama 3 ha passat aquest divendres els instituts de Palma. Les flames 1 i 2 continuen aquest dissabte i diumenge els seus recorreguts per l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.